Vuoden 2016 Trail Tourin BUFF-huivit ensiesittelyssä

Bodom Trail ehdittiin jo kisata, ja sen keväisen vihreät Buffit ovat jo osanottajien ahkerassa käytössä. Toukokuun viimeisenä viikonloppuna jaetaan seuraavat huivit NUTS Karhunkierroksella, mutta muiden BUFF Trail Tour Finland -osakilpailujen huiveista ei vielä ole nähty vilaustakaan. Nyt nähdään – tässä koko valikoima kisakalenterin mukaisessa järjestyksessä: vasemmalta Bodom Trail, NUTS Karhunkierros, Vierumäki Trail, NUTS Pallas, Tunturimaraton, Nuuksio Classic ja Vaarojen Maraton. Kuva aukeaa klikkaamalla suuremmaksi.

buffit-kollaasi-2016-03c

 

Kaikkiin kesän ja syksyn kisoihin paitsi Vaarojen Maratonille mahtuu vielä mukaan. Tarjolla on kaksi upeaa urakkaa Lapin mahtavissa tunturimaisemissa ja hienoilla vaelluspoluilla (Pallas ja Pyhä)  ja kaksi helposti lähestyttävää koitosta Etelä-Suomen metsissä ja rannoilla (Vierumäki ja Nuuksio).

Vaikka et olisi vielä ilmoittautunut yhteenkään kisaan, niin neljällä voi vaikka voittaa koko cupin – nimittäin yhteispisteisiin lasketaan neljän parhaan kisan pisteet. Siis ei muuta kuin ilmoittautumaan kisoihin ja keräämään huiveja! Huomaa, että jos tapahtumassa on useita matkoja, huiveja on jaossa nimenomaan BUFF Trail Tour -matkalla. Kisojen nettisivujen linkit löytyvät osakilpailujen esittelysivulta.

buff-trail-tour-johtaja-2016-01-2Kisakohtaisten huivien lisäksi liikkeellä on erikoisdesign, jota jaetaan vuoden aikana yhteensä 14 kappaletta, seitsemän miehille ja seitsemän naisille.

Jos kisoissa tai lenkillä näet juoksijan, jolla on päässään viereisen kuvan mukainen Buff, kannattaa hänen askeleitaan seurata hieman tavallista tarkemmin ja ottaa menosta mallia. Kyseinen henkilö on nimittäin jossain vaiheessa kautta pitänyt Buff Trail Tour Finlandin johtopaikkaa hallussaan.

Huivit jaetaan jokaisen osakilpailun jälkeen yhteispisteiden johdossa oleville juoksijoille. Huivit saapuivat Bodom Trailin jälkeen, joten sen voittajat Jaana Leivo ja Henri Ansio saavat ensimmäiset kappaleet jälkitoimituksena Rukalla ennen NUTS karhunkierrosta.

Kaikki huivit on suunnittellut jälleen Bodom Trailin ja Nuuksio Classicin järjestelytiimin Kari Koskinen.