BUFF® Trail Tour 2018 – seitsemännen kisan äänestys

BUFF® Trail Tour Finland laajenee vuonna 2018 yhdellä osakisalla, joka valitaan hakumenettelyn perusteella. Viimeinen vaihe valinnassa on äänestys, johon voivat osallistua kaikki polkujuoksusta kiinnostuneet.

Äänestyksessä on mukana seitsemästä hakijasta kaksi valintaraadin vahvimmaksi arvioimaa ehdokasta, Aulanko Tower Trail tai Tahko Trail, jotka tässä esitellään aikajärjestyksessä. Huomaa myös, että molemmat kisat järjestetään joka tapauksessa, mikä on meille juoksijoille loistava uutinen – kaksi uutta huipputapahtumaa tulossa sopivasti eri viikonloppuina.

Äänestämään pääset TÄSTÄ LINKISTÄ. Äänestysaikaa on perjantaihin 10.11. klo 18:00 asti. Valinnan tulos julkistetaan viimeistään sunnuntaina 12.11. Jokaisella äänestäjällä on käytössä yksi ääni. Tämän varmistamiseksi äänestyksen yhteydessä kysytään nimi ja sähköpostiosoite. Tiedot poistetaan äänestystuloksen selvittyä. Halutessasi voit kuitenkin antaa luvan lisätä sähköpostiosoitteesi ehdokastapahtumien sähköpostilistalle.

Suosittelemme tutustumaan kisojen esittelymateriaaliin, nettisivuihin ja somekanaviin ennen äänestämistä!

 

Tahko Trail 22.6.2018

Tahko on tunnettu laadukkaista tapahtumistaan: Tahko MTB ja Tahko Triathlon keräävät joka kesä tuhansia osanottajia Tahkolle. Tahko Trail on se tapahtuma, joka Tahkolta on vielä puuttunut. Polkukisan reitti kiertelee Tahkomäen parhailla poluilla, ja kivuttavana on myös Suomen pisimmät portaat. Polut ovat teknisiä ja reitti sisältää runsaasti nousua. Reitin pituus on 23 kilometriä, ja noususumma 750 metriä. Matkalla on neljä huoltopistettä, joissa on tarjolla vettä, urheilujuomaa, geeliä, banaania ja suklaata.

Tahko on kompakti kisakylä, jossa siirtymät voi tehdä kävellen ja jossa tunnelma kohdillaan. Kilpailijan tarvitsemat palvelut, kuten kisatoimisto, vessat, varustesäilytys, suihkut ja saunat ovat maalialueen välittömässä läheisyydessä. Osallistumismaksuun sisältyy salaatti- ja pastabuffet Sokos Hotelin ravintolassa.

Tahkolla on tekemistä koko perheelle, kuten SuperCorner, kylpylä, vaijeriliuku, tuolihissi, Tahko Farmi ja aktiviteettipuisto. Kisan jatkobileiksi on tarjolla Tahko Juhannuksen koko kattaus Event Parkin alueella. Tahkolla on 8500 vuodepaikkaa ja tapahtuman aikana käytössä on myös camping-alue.

Tervetuloa Tahkolle polkujuoksijaan parhaaseen juhannukseen!

Tahko Trailin nettisivut
Tahko Trail Facebookissa
Instagram: @tahkotrail

 

Aulanko Tower Trail 30.6.2018

Tiesitkö, että Aulangon vuoren huippu oli Suomen maaperän ensimmäisiä pisteitä, jotka tulivat esiin jääkauden jälkeen, tai että Aulangon luonnonsuojelualueella kulkee rantaviiva ajalta noin 7000v ennen ajanlaskumme alkua? Alueen polkuverkostot ja näkötornin lähialueet olivat jo 1800-luvulla esi-isiemme retkikohteina. Ne symboloivat osin myös sotaa, verta, taistelua ja uhrautumista. Aulangon maisemat olivat myös Sibeliuksen innostuksen lähde Finlandia-hymnille.

Hämeenlinnan kaupunki halusi tehdä alueesta 1920-luvulla matkailu- ja urheilukeskuksen. Me haluamme nyt osaltamme vaalia tätä 100 vuotiasta perinnettä. Haluamme olla jatkamassa sitä värikästä historiaa, joka tällä alueella on kaikkine vaiheineen.

Haluamme tuoda tapahtumaan myös uutta ilmettä laajalla yhteistyöllä paikallisten yritys- ja yhteisötoimijoiden kanssa, jotta saamme kisaviikonlopusta elämyksellisen koko perheen tapahtuman, josta voisi paljastaa ainakin hieman ritarihenkisen teeman tuomaan esimakua elokuussa järjestettävistä perinteikkäistä Hämeenlinnan keskiaikafestivaaleista.

BUFF® Trail Tour Finland ei ole vain polkujuoksusarja, eikä Aulanko Tower Trail vain yksi kilpailu. Me näemme BTTF:n läpileikkauksena maamme luontoon. Se tuo esiin suomalaista luonnetta, sisua, arvoja, yhteisöllisyyttä, kunnioitusta luontoa ja ihmisiä kohtaan. Se on matka Nuuksiosta Hettaan, jonka väliltä puuttuu vielä hämäläinen versio, jossa saa olla hias mutta myös nopee.

Aulanko tarjoaa kisasarjaan kalenteriystävällisen tapahtuman, joka palvelee myös muita osakilpailuja. Aulangolle on helppo tulla alle kahdessa tunnissa niin Jyväskylästä kuin Helsingistäkin, ja laajat palvelut pitävät huolta koko perheestä. Siellä voit karistaa Karhunkierroksen jumitukset ja herkistellä kohti NUTS Pallasta. Tule mukaan vaalimaan perinteikästä historiaa ja täyttämään aukkoa Trail Tourilta puuttuvasta hämäläisestä keskikesän polku-unelmasta. Lupaamme soittaa Finlandia-hymnin startin koittaessa.

Aulanko Tower Trailin väliaikainen nettisivu
Aulanko Tower Trail Facebookissa
Instagram: @aulankotowertrail