BUFF® Trail Tour Finland

 

 

BUFF® Trail Tour Finland on seitsemän upean suomalaisen polkujuoksukisan sarja, jonka yhteistulosten perusteella kruunataan vuoden 2019 polkujuoksusankarit. Pistetilanne päivittyy tälle sivulle.

BUFF® Trail Tourin tavoitteena on nostaa polkujuoksun näkyvyyttä Suomessa, vahvistaa Suomen polkujuoksukulttuuria, innostaa uusia ihmisiä juoksemaan poluilla ja rohkaista jo vauhtiin päässeitä laajentamaan reviiriään uusiin maastoihin.

new logo Original BUFF®Sarjan nimikumppani on BUFF®, jonka huivi jaetaan kauden aikana 2–4 tapahtumaan osallistuville juoksijoille. Kaudella 2019 kannustetaan osallistujia kiertämään sarjan kokonaistulokseen tarvittavat 4 tourin osakilpailua tai enemmän.

Näin ollen ensimmäiset huivit ”2 osakilpailua” tulevat jakoon NUTS Karhunkierrokselle, niille juoksijoille, jotka aloittavat Buff Trail Tourinsa Bodom Traililla ja juoksevat jo kauden toisen osakilpailunsa Kuusamossa.

Lisäksi kussakin tapahtumassa on myynnissä tapahtumakohtainen BUFF®-huivi tai -päähine.

Sarjaan kuuluvat seuraavat kilpailut ja matkat:
4.5. Bodom Trail 21km
25.5. NUTS Karhunkierros, 55km
29.6. Aulanko Tower Trail 22km
13.7. NUTS Pallas, 37km
10.8. PYHÄ tunturimaraton, 21km
7.9. Nuuksio Classic Trail Marathon, 42km
5.10. Vaarojen Maraton, 43km

Yhteistä kaikille osakisoille on haastavan urheilusuorituksen ja elämyksellisyyden yhdistelmä. Reitit kulkevat mahtavissa maisemissa kansallispuistoissa ja suosituilla ulkoilualueilla. Tapahtumat ovat myös hyviä tilaisuuksia tutustua muihin harrastajiin. Samaa vauhtia etenevien kilpakumppanien kanssa ehtii jutustella jo juostessa, ja itse juoksusuorituksen lisäksi tapahtumat tarjoavat myös muuta ohjelmaa.

Tutustu kilpailuihin tarkemmin täältä.
Pistelaskennan periaatteet puolestaan ovat täällä.

NUTS Ylläs Pallas 2016 © Aapo Laiho