Ultra Trail Tour Finland

Ultra Trail Tour Finland 2018 eli UTTF koostuu kolmesta ultramatkan polkujuoksusta, joiden yhteistulos ratkaisee vuoden kovimman polku-ultraajan tittelin. 371 tiukkaa kilometriä, joista yksikään ei tule ilmaiseksi, mutta kaikki ovat vaivan arvoisia.

Kaikki tuloksen saaneet, eli jokaisessa kisassa maaliin päässeet juoksijat saavat urotekonsa merkiksi Ultra Trail Tour Finisher -liivin. Kyseiset vaatekappaleet ovat erittäin harvinaisia ja herättävät Suomen polkujuoksupiireissä suurta kunnioitusta.

Pistelaskussa käytetään samaa periaatetta kuin lyhemmillä matkoilla, ja kaikkien kolmen kisan pisteet lasketaan lopputuloksiin.

Tulokset 2018
Tulokset 2017
Tulokset 2016 

Ultra Trail Tour Finland 2018 osakisat ovat

1. NUTS Karhunkierros 160km 25.-26.5.

Karhunkierros edestakaisin, Ruka-Hautajärvi-Ruka on legendaarista taistelua yhteisvoimin vaihtelevia luonnonoloja ja väsymystä vastaan. Suomen ainoa 100 mailin polku-ultra kerää keväällä 2018 ennätysmäärän juoksijoita.

http://nutskarhunkierros.fi

Karhunkierros3

2. NUTS Pallas 134km 13.-14.7.

Ylläkseltä Pallastunturin kautta Hettaan kansallismaisemissa pitkin Suomen perinteisimpiä vaellusreittejä. 134km, yli 4km nousua, ja tuulensuojaisissa notkoissa verenhimoinen hyttysarmeija, joka imee juoksijoista viimeisetkin voimat. Huikeita maisemia ja palkitsevaa matkan taittamista avotunturissa upeilla juoksupoluilla ilman ainuttakaan ötökkää.  Kokeile jos uskallat!

https://nutsyllaspallas.com

Pallas1

3. Vaarojen Maraton 131km 5.10.-6.10.

Suomen perinteisin polku-ultra, joka juostaan jo 13. kerran. Vuonna 2016 avattu 131km:n matka on ehkäpä Suomen raskain juoksukisan reitti. Näe Herajärven maisemat, kohtaa Ryläyksen ja Mäkrän haasteet kahdesti, kahlaa yli Herajoen, liukastele pakkasen jäätämillä kalliolla, kymmenen sentin ensilumessa tai sateiden liottamilla poluilla illan pimetessä tai nautiskele mahtavista vaaramaisemista upean ruskan keskellä aurinkoisena syyspäivänä ja tähtikirkkaassa Kolin yössä. Pohjois-Karjalan syksy on arvaamaton, ja se antaa Ultra Trail Tourin  finaalille arvoisensa puitteet. Kuinka moni jaksaa maaliin ja lunastaa UTTF Finisher -liivin?

www.vaarojenmaraton.fi