Tule mukaan levittämään polkujuoksuintoa!

FQ4A0324

Polkujuoksu on mahtavaa! Tule mukaan levittämään tätä viestiä! Kuva: Aapo Laiho, NUTS Ylläs Pallas 2015.

Haluatko mukaan levittämään polkujuoksun ilosanomaa? Etsimme omatoimisia tekijöitä Trailrunning.fi-sivuston ja siihen liittyvien some-kanavien toimittajayhteisöön.

Trailrunning.fi on Classic Trails Finland ry:n perustama tiedotuskanava, jonka tavoitteena on edistää polkujuoksua Suomessa. Saman yhdistys vaikuttaa Bodom Trailin ja Nuuksio Classicin taustalla. Trailrunning.fi on kuitenkin edellä mainituista täysin erillinen hanke.

Haluamme yhdessä
– helpottaa polkujuoksuharrastuksen aloittamista
– innostaa nykyisiä harrastajia uusille poluille
– tukea suomalaisen polkujuoksuyhteisön kehittymistä
– houkutella ulkomaisia juoksijoita Suomen poluille

Sivuston sisältö on toistaiseksi ollut vain muutamilla kapeilla harteilla. Polkujuoksun suosion kasvaessa myös siihen liittyvän tiedon ja sisällön tarve on kasvanut, ja tämän tekemiseen ja jakamiseen kokoamme nyt laajempaa tiimiä.

Tulevaisuudessa sivuston sisältöön voisi kuulua kiinnostavien polkujuoksukohteiden esittelyjä, tapahtumien ennakkouutisia ja jälkiraportteja, varustetestejä, harjoitteluohjeita, henkilökuvia ja tietenkin aiheita, joita sinä haluaisit tuottaa sivustolle. Toimittajayhteisö laatii suunnitelman sisällöstä ja toteutuksesta jatkossa yhdessä.

Onko polkujuoksu sinulle harrastuksena sydäntä lähellä? Kuuluuko kirjoittaminen, valokuvien tai muun visuaalisen sisällön tuottaminen, some-kanavien hallinta tai nettisivujen suunnittelu ja ylläpito leipälajeihisi? Ehkä kirjoitat jo omaa blogia?

Kaipaamme mukaan eri alojen osaajia, joista rakennamme toimivan tiimin. Päästäksesi mukaan sinun ei tarvitse siis osata kaikkea koodauksesta kuvaukseen. Rakkaus lajia kohtaan sekä intohimo johonkin edellä listatuista riittävät hyvin.

Hae mukaan yhteisöömme nyt ensimmäisten joukossa!

Trailrunning.fi on ei-kaupallinen yhteisö, joka toimii talkoovoimin. Rahallista korvausta tekemisestä ei siis ole luvassa, mutta hyvää fiilistä, iloa polkujuoksuinnostuksen leviämisestä ja onnistumisen elämyksiä sitäkin enemmän. Pääset myös mukaan rakentamaan jotain aivan uutta ja ainutlaatuista ja vaikuttamaa polkujuoksun kasvuun Suomessa.

Pientä kompensaatiota tekemisestä saattaa järjestyä polkujuoksukisojen starttipaikkojen muodossa, retkinä hienoihin polkujuoksukohteisiin ja testituotteina. Tämä on pitkälti toimituksen oman aktiivisuuden varassa, joten voit itsekin siihen vaikuttaa.

Kiinnostuitko? Kerrothan lisää itsestäsi pienen referenssin kera yksityisviestillä trailrunning.fi facebookissa.

Toimittajayhteisöön haku on avoinna jatkuvasti. Ensimmäisten hakijoiden toivotaan lähettävän hakemuksensa heinäkuun aikana. Hakemukset käsitellään 6.8. mennessä, jolloin valitut saavat myös kutsun ensimmäiseen tapaamiseen. Ja jo sitä ennen etsimme henkilöä, joka kirjoittaisi NUTS Ylläs Pallaksesta kisareportaasin sivustolle heti kisan jälkeen 16.7.