Suomi 100 vuotta – pidetään poluilla kansainväliset juhlat!

Suomen itsenäisyyden juhlavuosi kerää runsaasti positiivista huomiota kansainvälisessä mediassa. Suomi on nostettu monessa arviossa yhdeksi maailman kiinnostavimmista matkailukohteista vuonna 2017. Valttejamme ovat erityisesti puhtaus, rauhallisuus ja upea luonto.

Suomesta löytyy myös useita kansainväliset mitat täyttäviä polkujuoksutapahtumia, joiden osanottajat pääsevät nauttimaan Suomen luonnon kauneudesta erityisen läheltä. Tapahtumia ei vielä juurikaan tunneta ulkomailla, mutta mikäpä olisi parempi tapa esitellä juhlan arvoista Suomea, kuin kutsua tänne juoksijoita muualta?

Tässä siis ehdotus: otetaan me polkujuoksun aktiiviharrastajat asiaksemme kertoa Suomen hienoista juoksuista omille kavereillemme ympäri maailman – ja tietenkin myös kotimaassa. Ohessa viime vuoden Trail Tourin videokooste, joka löytyy myös  trailrunning.fi Facebookista. Se on yksi hyvä tapa levittää sanaa huikeista polkujuoksumahdollisuuksista, joita Suomesta löytyy. Siis pistä jakoon ja toivota ystäväsi tervetulleiksi juoksemaan!

Tämän artikkelin englanninkielisessä versiossa on myös muutama muu hyvä perustelu tulla Suomen poluille juoksemaan, joten toivottavasti myös tämä sivu saa mahdollisimman paljon jakoja!