Kumppanit

BUFF® Trail Tour Finlandin yhteistyökumppaneita vuonna 2018 ovat sarjan nimikumppani Buff, ranskalainen urheilulasivalmistaja Julbo, sauvoja polkujuoksuun ja talvilajeihin valmistava Leki, otsalamppubrändi Petzl, urheilusukkamerkki Bridgedale ja urheiljan juomaratkaisuja valmistava CamelBak. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä Trail Tourin kanssa, ota yhteyttä Terho Lahtinen 050-3807858.

 

BUFF® logo+ FLAT IS BORING vertical for sports line CMYK

BUFF® on aito ja alkuperäinen putkihuivi, joka toimii niin polkujuoksussa kuin missä tahansa muussakin urheilussa ja ulkoilukäytössä monella eri tavalla. BUFF® jatkaa sarjan nimikumppanina ja varustaa Buff Trail Tour Finland -juoksijat joka kisassa hienolla kisakohtaisella huivilla, joka toimii paitsi muistona tapahtumasta, tietenkin käytännöllisenä päähineenä, kaulahuivina tai muuna asusteena lenkeillä ympäri vuoden. BUFF® mahdollistaa tuellaan myös kisakiertueen upeiden tapahtumavideoiden teettämisen ja tarjoaa miesten ja naisten yhteispisteissä johdossa oleville juoksijoille johtajan paidan.

Buffin mallistoon kuuluu myös laaja valikoima urheilun ja vapaa-aikaan tarkoitettuja pipoja, juoksulippiksiä ja erilaisia vauhdikkaaseen menoon tarkoitettuja urheiluvaatteita. Buffin esittelypiste on paikalla useimmissa Trail Tourin osakilpailuissa. Tutustu tuotteisiin osoitteessa buff.fi.

 

Bridgedale Logo_BLK

Pohjoisirlantilainen Bridgedale on valmistanut ja kehittänyt sukkia jo yli sadan vuoden ajan. Kestävää kehitystä edustavan Bridgedalen parasta osaamista on luonnonkuitujen ja teknisten kuitujen yhdistäminen. Yli 400 tuotteen valikoimiin kuuluvat tekniset sukat juoksuun, kävelyyn, vaelluksille, talviurheiluun, työhön ja päivittäiskäyttöön.

 

CBK_corporateLogo_BlkYel013 (1)

CamelBak on yhdysvaltalainen nesteytysratkaisujen tuotemerkki, jonka tuotteet sopivat loistavasti niin urheiluun ja retkeilyyn kuin matkoille ja työpaikalle. CamelBakin tuotevalikoima kattaa kaikki tarpeelliset tuotteet juoksijan nestehuoltoon: juomareput ja -liivit, juomapullot, juomavyöt, juomasäiliöt, vedenpuhdistimet ja tarvikkeet. Yritys kehittää niitä jatkuvasti eteenpäin.

 

Julbo

Yli 10 vuotta UTMB:n yhteistyökumppanina toiminut ranskalainen aurinkolasivalmistaja Julbo  tuo mukanaan Trail Tourille juoksulasiklinikan, josta juoksijat voivat mm. lainata testattavaksi reaktiivisia huippuluokan juoksulaseja suorituksen ajaksi. Julbon 130-vuotinen ammattitaito ja vuosien yhteistyö huippujuoksijoiden kanssa varmistaa, että sen tuotteet sopivat polkujuoksuun parhaalla mahdollisella tavalla.

 

LEKI LogoLeki on vuonna 1948 perustettu saksalainen sauvamerkki, jonka valikoimista löytyy myös huippuluokan polkujuoksusauvoja. Ultrakisoissa sauvat ovat yleinen varuste, ja varsinkin pitkiä nousuja sisältävillä reiteillä sauvoista on merkittävää hyötyä. Lekin juoksusauvojat ovat ultrakevyitä ja pakkautuvat pieneen tilaan, minkä ansiosta ne ovat nousseet polkujuoksijoiden suosikeiksi. Leki on esittelemässä ja myymässä tuotteita kaikissa Trail Tourin osakisoissa.

 

Petzl_logo

Yli 80-vuotias ranskalainen perheyritys Petzl on otsavalaisinten edelläkävijä, jonka tuotteiden suunnittelu ja laatu on maailman huippua. Petzl kehitti aikanaan ensimmäiset LED-otsavalaisimet ja toi hiljattain ensimmäisenä markkinoille reaktiiviset otsavalaisimet. Valikoimasta löytyy monenlaisia otsavalaisimia eri olosuhteisiin ja valaisutarpeisiin.

 

Kestävyysurheilijan on syytä huolehtia tasapainoisesta ruokavaliosta, joka auttaa palautumisessa ja vähentää riskiä haitallisiin vammoihin. BUFF Trail Tourilla pääset tutustumaan täysjyväkaurasta valmistettuihin herkullisiin ja gluteenittomiin Good’n’Go -välipalatuotteisiin, jotka voi kätevästi ottaa vaikka lenkkievääksi.