Kumppanit

BUFF® Trail Tour Finlandin yhteistyökumppaneita vuonna 2019 ovat sarjan nimikumppani Buff, ranskalainen urheilulasivalmistaja Julbo ja urheiljan juomaratkaisuja valmistava CamelBak sekä muutama vielä julkistamaton brändi. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä Trail Tour Finlandin kanssa, ota yhteyttä Terho Lahtinen 050-3807858.

 

BUFF® logo+ FLAT IS BORING vertical for sports line CMYK

BUFF® on aito ja alkuperäinen putkihuivi, joka toimii niin polkujuoksussa kuin missä tahansa muussakin urheilussa ja ulkoilukäytössä monella eri tavalla. BUFF® jatkaa sarjan nimikumppanina ja varustaa Buff Trail Tour Finland -juoksijat joka kisassa hienolla kisakohtaisella huivilla, joka toimii paitsi muistona tapahtumasta, tietenkin käytännöllisenä päähineenä, kaulahuivina tai muuna asusteena lenkeillä ympäri vuoden. BUFF® mahdollistaa tuellaan myös kisakiertueen upeiden tapahtumavideoiden teettämisen ja tarjoaa miesten ja naisten yhteispisteissä johdossa oleville juoksijoille johtajan paidan.

Buffin mallistoon kuuluu myös laaja valikoima urheilun ja vapaa-aikaan tarkoitettuja pipoja, juoksulippiksiä ja erilaisia vauhdikkaaseen menoon tarkoitettuja urheiluvaatteita. Buffin esittelypiste on paikalla useimmissa Trail Tourin osakilpailuissa. Tutustu tuotteisiin osoitteessa buff.fi.

 

CBK_corporateLogo_BlkYel013 (1)

CamelBak on yhdysvaltalainen nesteytysratkaisujen tuotemerkki, jonka tuotteet sopivat loistavasti niin urheiluun ja retkeilyyn kuin matkoille ja työpaikalle. CamelBakin tuotevalikoima kattaa kaikki tarpeelliset tuotteet juoksijan nestehuoltoon: juomareput ja -liivit, juomapullot, juomavyöt, juomasäiliöt, vedenpuhdistimet ja tarvikkeet. Yritys kehittää niitä jatkuvasti eteenpäin.

 

Julbo

Yli 10 vuotta UTMB:n yhteistyökumppanina toiminut ranskalainen aurinkolasivalmistaja Julbo  tuo mukanaan Trail Tourille juoksulasiklinikan, josta juoksijat voivat mm. lainata testattavaksi reaktiivisia huippuluokan juoksulaseja suorituksen ajaksi. Julbon 130-vuotinen ammattitaito ja vuosien yhteistyö huippujuoksijoiden kanssa varmistaa, että sen tuotteet sopivat polkujuoksuun parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Kestävyysurheilijan on syytä huolehtia tasapainoisesta ruokavaliosta, joka auttaa palautumisessa ja vähentää riskiä haitallisiin vammoihin. BUFF Trail Tourilla pääset tutustumaan täysjyväkaurasta valmistettuihin herkullisiin ja gluteenittomiin Good’n’Go -välipalatuotteisiin, jotka voi kätevästi ottaa vaikka lenkkievääksi.