Kumppanit

BUFF® Trail Tour Finlandin yhteistyökumppaneita vuonna 2016 ovat sarjan nimikumppani Buff ja suomalainen kompressiovaatemerkki ZeroPoint. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä Trail Tourin kanssa, ota yhteyttä Terho Lahtinen 050-3807858.

 

BUFF® logo+ FLAT IS BORING vertical for sports line CMYK

BUFF® on aito ja alkuperäinen putkihuivi, joka toimii niin polkujuoksussa kuin missä tahansa muussakin urheilussa ja ulkoilukäytössä monella eri tavalla. BUFF® varustaa jo kolmatta vuotta Buff Trail Tour Finland -juoksijat joka kisassa hienolla kisakohtaisella huivilla, joka toimii paitsi muistona tapahtumasta, tietenkin käytännöllisenä päähineenä, kaulahuivina tai muuna asusteena lenkeillä ympäri vuoden. BUFF® mahdollistaa tuellaan myös kisakiertueen upeiden tapahtumavideoiden teettämisen ja tarjoaa miesten ja naisten yhteispisteissä johdossa oleville juoksijoille johtajan paidan.

Vuoden 2016 uutuuksia Buffin mallistossa ovat pipot, ja valikoimasta löytyy myös erilaisia vauhdikkaaseen menoon tarkoitettuja urheiluvaatteita. Buffin esittelypiste on paikalla useimmissa Trail Tourin osakilpailuissa. Tutustu tuotteisiin osoitteessa buff.fi.

 

 

logo_zero_mustaKompressiovaatteet ovat monen polkujuoksijan valinta erityisesti pitkiin kisoihin vaatteiden suorituskykyä edistävien ominaisuuksien ja miellyttävän tuntuman vuoksi.

ZeroPoint on suomalainen kompressiovaatemerkki, jonka korkealaatuiset tuoteet on suunnattu urheiluun, vapaa-aikaan ja hyvinvointiin. ZeroPoint suunnittelee ja testataa tuotteet yhdessä tutkimuslaitosten, urheilijoiden ja urheilu- ja terveysalan ammattilaisten kanssa. Valikoimaan kuuluu kompressiosukkia, -housuja ja -paitoja.

ZeroPoint tukee Buff Trail Tourin järjestämistä, ja merkin tuotteet tulevat näkymään kaikissa Tourin kisoissa vuoden 2016 aikana. Tutustu tuotteisiin kisapaikoilla esittelypisteissä, ja käytä hyväksesi kisatarjoukset. Tuotteet löydät myös osoitteesta zpcompression.com. Sivustolta löytyy myös kiinnostavaa tietoa kompressiovaatteiden hyödyistä ja käyttötavoista.

 

ZPscreenshot