Kumppanit

BUFF® Trail Tour Finlandin yhteistyökumppaneita vuonna 2017 ovat sarjan nimikumppani Buff, suomalainen kompressiovaatemerkki ZeroPoint ja sauvoja polkujuoksuun ja talvilajeihin valmistava Leki. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä Trail Tourin kanssa, ota yhteyttä Terho Lahtinen 050-3807858.

 

BUFF® logo+ FLAT IS BORING vertical for sports line CMYK

BUFF® on aito ja alkuperäinen putkihuivi, joka toimii niin polkujuoksussa kuin missä tahansa muussakin urheilussa ja ulkoilukäytössä monella eri tavalla. BUFF® jatkaa sarjan nimikumppanina ja varustaa Buff Trail Tour Finland -juoksijat joka kisassa hienolla kisakohtaisella huivilla, joka toimii paitsi muistona tapahtumasta, tietenkin käytännöllisenä päähineenä, kaulahuivina tai muuna asusteena lenkeillä ympäri vuoden. BUFF® mahdollistaa tuellaan myös kisakiertueen upeiden tapahtumavideoiden teettämisen ja tarjoaa miesten ja naisten yhteispisteissä johdossa oleville juoksijoille johtajan paidan.

Buffin mallistoon kuuluu myös laaja valikoima urheilun ja vapaa-aikaan tarkoitettuja pipoja, juoksulippiksiä ja erilaisia vauhdikkaaseen menoon tarkoitettuja urheiluvaatteita. Buffin esittelypiste on paikalla useimmissa Trail Tourin osakilpailuissa. Tutustu tuotteisiin osoitteessa buff.fi.

 

 

zp-logoKompressiovaatteet ovat monen polkujuoksijan valinta erityisesti pitkiin kisoihin vaatteiden suorituskykyä edistävien ominaisuuksien ja miellyttävän tuntuman vuoksi.

ZeroPoint on suomalainen kompressiovaatemerkki, jonka korkealaatuiset tuoteet on suunnattu urheiluun, vapaa-aikaan ja hyvinvointiin. ZeroPoint suunnittelee ja testataa tuotteet yhdessä tutkimuslaitosten, urheilijoiden ja urheilu- ja terveysalan ammattilaisten kanssa. Valikoimaan kuuluu kompressiosukkia, -housuja ja -paitoja.

ZeroPoint tukee Buff Trail Tourin järjestämistä, ja merkin tuotteet tulevat näkymään kaikissa Tourin kisoissa vuoden 2017 aikana. Tutustu tuotteisiin kisapaikoilla esittelypisteissä, ja käytä hyväksesi kisatarjoukset. Tuotteet löydät myös osoitteesta zpcompression.com. Sivustolta löytyy myös kiinnostavaa tietoa kompressiovaatteiden hyödyistä ja käyttötavoista.

 

LEKI LogoLeki on vuonna 1948 perustettu saksalainen sauvamerkki, jonka valikoimista löytyy myös huippuluokan polkujuoksusauvoja. Mäkitreenit kuuluvat jokaisen aktiivisen polkujuoksijan treeniohjelmaan, ja useimmiten ne tehdään sauvoja käyttäen. Ultrakisoissa sauvat ovat yleinen varuste, ja varsinkin pitkiä nousuja sisältäville reiteillä sauvoista on merkittävää hyötyä.

Lekin juoksusauvojen erityisominaisuuksiin kuuluvat ultrakevyt paino ja pakkautuminen pieneen tilaan, joiden ansiosta ne ovat nousseet polkujuoksijoiden suosikeiksi. Leki on esittelemässä ja myymässä tuotteita kaikissa Trail Tourin osakisoissa. Lue lisää tuotteista www.leki.com/trail-running/.

 

6402585