Julbo Eyewear BUFF® Trail Tour Finlandin yhteistyökumppaniksi

Aero_liteUTMB

Yli 10 vuotta UTMB:n yhteistyökumppanina toiminut ranskalainen aurinkolasivalmistaja Julbo liittyy BUFF® Trail Tourin yhteistyökumppaniksi kaudelle 2018.

Polkujuoksun maasto-olosuhteet vaativat suorituskykyä ja kestävyyttä niin harrastajilta kuin varusteilta. Silmien suojaus on onnistuneen suorituksen ja terveyden kannalta tärkeää. Julbon 130-vuotinen ammattitaito ja vuosien yhteistyö huippujuoksijoiden kanssa varmistaa, että sen tuotteet sopivat polkujuoksuun parhaalla mahdollisella tavalla.

Julbon laseissa on kevyet kehykset sekä reaktiiviset, optisesti virheettömät linssit, jotka mukautuvat ympäröivään valoon. Ensiluokkaiset linssit ja lasien huippuunsa kehitelty muotoilu takaavat täydellisen juoksukokemuksen kaikissa olosuhteissa, kelistä riippumatta.

– Etsimme pitkään sopivaa yhteistyökumppania juoksu-urheilun saralta Suomesta, kertoo Tero Blomberg Julboa maahantuovasta Trotro Distribution Oy:stä.

– BUFF® Trail Tour Finland on juuri oikea valinta Julbon brändille. Trail Tourin haastavat olosuhteet ja reitit, varusteilta vaadittava korkea suorituskyky ja nopeasti suosiotaan kasvattava urheilulaji sopi meille loistavasti. Trail Tour antaa oikeanlaisen jatkumon Julbon yhteistyöhön Suomen mäkihypyn- ja yhdistetyn maajoukkueiden kanssa. Julbon yhteistyö suomalaisen huippu-urheilun kanssa täydentyy loistavasti kesän osalta Trail Tourin kanssa.

Julbo tuo mukanaan Trail Tourille esimerkiksi juoksulasiklinikan, josta juoksijat voivat mm. lainata testattavaksi reaktiivisia huippuluokan juoksulaseja suorituksen ajaksi. Julbon tuotteita on kisoissa myös palkintoina, ja esittely- ja myyntipiste löytyy kaikista Trail Tourin tapahtumista.

 

Julbo