Elokuvakisan äänestys käynnissä

leffatTrailrunning.fi: ja Nuuksio Classicin keväällä julistamaan polkujuoksuaiheiseen lyhytelokuvakisaan tuli peräti 14 kilpailutyötä. Tämä ylitti järjestäjien ennakko-odotukset täysin. Upea nähdä toinen toistaan hienompia lyhytelokuvia, joista huokuu tekemisen riemu, juoksun nautinto ja polkujen sieluja valloittava vaikutus!

Kisan tuomaristo, johon kuuluvat Teemu Hostikka, Joel Rahkonen ja Riku Riihilahti, arvioi elokuvat marraskuun 14:een päivään mennessä. Yleisöäänestys on auki 3.-13.11. Tulokset julkaistaan perjantaina 18.11. Kisassa palkitaan 1-3 elokuvaa tuomariston päätöksellä ja yksi yleisön suosikki.

Mikäpä olisi parempaa ajankulua marraskuun pimeisiin iltoihin, kun katsella upeita kotimaisia polkujuoksuleffoja?

Elokuvien esittelyt löytyvät täältä.

Aiheeseen liittyen torstaina 10.11. on kansainvälisen Trails in Motion -polkujuoksuelokuvakiertueen näytös Helsingissä elokuvateatteri Andorrassa. Lisätietoa ja lippujen hankinta täältä.

Huom, oheinen kuva ei ole trailrunning.fi:n kannanotto minkään yksittäisen leffan puolesta, vaan ihan vain Youtube-kuvakaappaus kuvituksena artikkeliin. Siitä klikkaamalla pääsee suoraan Youtube-soittolistaan, jossa leffat pyörivät peräkkäin.