BUFF Trail Tourin uusia kumppaneita julkistettiin Vaarojen Maratonilla

Vaarojen Maraton oli vuoden 2017 BUFF® Trail Tourin kuudes osakilpailu ja finaali. Kolilla palkittiin tämän vuoden kärkijuoksijat ja julkaistiin ensi vuoden Trail Tourin kannalta tärkeä yhteistyökumppanuus Vandernet Oy:n kanssa. Vandernetin edustamista brändeinä mukana menossa ovat BUFF®, CamelBak, Petzl ja Bridgedale.

BUFF®-tuotteiden maahantuonti Suomessa on siirtynyt Vandernet Oy:lle, joka myy, markkinoi ja edustaa useita outdoor- ja urheilubrändejä Suomessa. Polkujuoksijoiden suureksi iloksi BUFF® jatkaa Trail Tourin pääyhteistyökumppanina myös vuonna 2018. Se tarkoittaa mm. BUFF®-päähineiden kuulumista jatkossakin osanottajapakettiin Trail Tour-matkoilla.

BUFF®-tuotemerkin tuotepäällikönä toimi Said Smir, itsekin aktiivinen polkujuoksija.
– Trail Tour sopii erittäin hyvin brändikumppaniksi osanottajakuntansa ja hyvän fiiliksensä puolesta, kiteyttää Smir.
– BUFF®-tuotemerkin saama näkyvyys osuu juuri oikeille ihmisille, ja saamme bränditunnettuuden lisäksi esiteltyä myös mielenkiintoisia uutuuksia, kuten nimenomaan juoksijoille tarkoitettuja erilaisia lippiksiä.

– Olemme todella tyytyväisiä yhteistyön jatkumisesta, iloitsee kisasarjaa koordinoiva Terho Lahtinen. BUFF® Trail Tourilla on tärkeä rooli Suomen polkujuoksukentässä, ja tämä kumppanuus on isossa roolissa hyvän osanottajakokemuksen, kisojen näkyvyyden ja koko polkujuoksun kasvun kannalta. On hienoa, että Buff jatkaa sarjan nimikkokumppanina. Arvostamme suuresti brändin sitoutumista polkujuoksuun niin Suomessa kuin maailmalla, jatkaa Lahtinen.

 

Uusia brändejä mukaan

Vandernet tuo sarjan kumppaniksi kolme uutta brändiä, joiden valikoimiin kuuluu erilaisia polkujuoksussa tarpeellisia varusteita.

Petzl_logo

Petzl on yli 80-vuotta vanha ranskalainen perheyritys, jonka yksi ydintuoteryhmistä on otsavalaisimet. Petzl kehitti aikanaan ensimmäiset LED-otsavalaisimet ja toi hiljattain ensimmäisenä markkinoille reaktiiviset otsavalaisimet. Petzl on otsavalaisinten edelläkävijä ja edustaa suunnittelultaan ja laadultaan maailman huippua. Valikoimasta löytyy monenlaisia otsavalaisimia eri olosuhteisiin ja valaisutarpeisiin.

 

CBK_corporateLogo_BlkYel013 (1)CamelBak on yhdysvaltalainen nesteytysratkaisujen tuotemerkki, jonka tuotteet sopivat loistavasti niin urheiluun ja retkeilyyn kuin matkoille ja työpaikalle. CamelBakin tuotevalikoima kattaa kaikki tarpeelliset tuotteet juoksijan nestehuoltoon: juomareput ja -liivit, juomapullot, juomavyöt, juomasäiliöt, vedenpuhdistimet ja tarvikkeet. Yritys kehittää niitä jatkuvasti eteenpäin.

Bridgedale Logo_BLKBridgedale on pohjoisirlantilainen sukkamerkki, joka on valmistanut ja kehittänyt sukkia jo yli sadan vuoden ajan. Kestävän kehityksen ajattelua edustavan Bridgedalen parasta osaamista on luonnonkuitujen yhdistäminen teknisiin kuituihin. Yli 400 tuotteen valikoimiin kuuluvat tekniset sukat juoksuun, kävelyyn, vaelluksille, talviurheiluun, työkäyttöön ja päivittäiseen yleiskäyttöön.

CamelBakin, Petzlin ja Bridgedalen tuotteita on esillä, myynnissä ja palkintoina kaikissa kauden 2018 BUFF® Trail Tourin osakilpailuissa. Käypä tutustumassa!

Leki jatkaa juoksusauvojen kumppanina

LEKI LogoVuonna 2017 BUFF® Trail Tourin kanssa yhteistyön aloittanut Leki jatkaa kumppanina myös ensi vuonna. Lekin laajasta sauvamallistosta erityisesti kevyet kokoontaitettavat mallit ovat nousseet polkujuoksijoiden suosioon. Kauden 2018 aikana Trail Tourin osakilpailut ja Leki järjestävät yhdessä sauvojen testausmahdollisuuksia.