BUFF® Trail Tour Finland käynnistyy

Kuuden osakilpailun BUFF® Trail Tour Finland alkaa 17.5. Kuusamossa Karhunkierroksen 53km:n matkalla.  Tapahtumaan mahtui mukaan noin 120 juoksijaa, joista useimmat osallistuvat tälle BTTF-matkalle. Osa juoksee saman tien koko 80km:n Karhunkierroksen ja muutama innokas vetäisee sen edes takaisin Suomen ensimmäisessä 160km:n eli 100 mailin polku-ultrassa.

Myös sarjan toisen osakilpailun, Espoon Pirttimäessä juostavan Bodom Trailin valmistelut ovat loppusuoralla. Bodom Trailin lyhemmät matkat (6/12/21km) ja pääkaupungin läheisyys ovat houkutelleet mukaan paljon uusia harrastajia tutustumaan polkujuoksuun. 12/21km:n radalle on lähdössä lähes 750 juoksijaa, joista 21km:n matkan läpi juoksevat saavat Trail Tourin pisteitä. Kisassahan on mahdollista jättää jälkimmäinen osa reitistä juoksematta ja oman tuntuman mukaan päättyä matkan aikana 12km:n sarjaan.

Bodom Trailin jälkeen kiertue siirtyy Lappiin. Seuraavat tapahtumat ovat 55km:n Midnight Sun Trail Ultra Pallakselta Hettaan 25.7. ja PYHÄ Tunturimaraton Pyhällä 9.8. Tunturimaratonilla 43km:n Trail Tour -matkan lisäksi on tarjolla Tunturipuolikas (21,5km) ja Pyhätunturin laelle nouseva Tunturikymppi. Pallaksella taas voi vetää todellisen ultramatkan aloittamalla jo Ylläkseltä, jolloin matkaa kertyy kelpo Lapin-vaelluksen verran, 125km.

Sekä Midnight Sun Trail Ultraan että Tunturimaratonille ilmoittautuminen on käynnissä, ja paikkoja on vielä jäljellä. Lisätietoja osakilpailujen tarkemmasta esittelystä.

BUFF® Trail Tour Finlandin kaksi viimeistä kisaa ovat jo täytteen tullut Nuuksio Classic Trail Marathon 6.8. ja finaali Vaarojen Maraton 4.10. Vaarojen Maratonin ilmoittautuminen alkaa 4.6.

Buff Trail Tour Finland banneri