2019 kisakalenterin ensimmäinen versio julkaistu!

Kuva: Aapo Laiho / Vaarojen Maraton 2018

Kuva: Aapo Laiho / Vaarojen Maraton 2018

Joulu lähestyy, ja mitäpä sitä polkujuoksija vapaapäivinä herkunsyönnin ja lenkkeilyn välillä muuta tekisi, kuin suunnittelisi ensi vuoden juoksuja?

Vuoden 2019 kisakalenterin pohja on nyt julkaistu, ja se löytyy täältä. Siitä siis laatimaan omaa ohjelmaa! Monet tapahtumat eivät vielä ole päivittäneet vuoden 2019 tietojaan, joten ne puuttuvat toistaiseksi listalta, mutta lisäämme kisoja sitä mukaa, kun päivämäärät varmistuvat. Kalenterin yhteydessä on linkki, jonka kautta tapahtumatietoja voi lähettää. Muut kuin järjestäjät voivat vinkata puuttuvista tapahtumista esim. Facebookin kautta yksityisviestillä.

Ainakin yksi uusi tapahtuma on jo tiedossa. Sen reitillä on mielenkiintoinen luontokohde, Torisevan rotkojärvet Virroilla. Bongaa päivämäärä kalenterista!

Kyseessä on tosiaan versio 0.1, sillä tapahtumia on tulossa vähintään kaksinkertainen määrä listalta nyt löytyviin verrattuna. Suurimpien tapahtumien ajankohdat ovat kuitenkin jo tiedossa, ja ilmoittautuminenkin on moniin jo käynnissä – onpa muutama jo täyttynytkin.

Pyrimme saamaan kalenterista lähiaikoina myös kännykkäystävällisemmän version, ja käännös englanniksi on tulossa myös vuodenvaihteen jälkeen.